onsdag 22 maj 2013

Fråga från Gunn

Fick för någon dag sen en fråga från en läsare och jag tänkte svara på den här:

Hei Hvordan er det å være sammen med en fotballspiller som spiller på et så pass bra lag som Tromsø IL? Er det vanskelig? Hva er det beste og det verste? 

Jag skulle nog kunna skriva en hel del om fotbollsvärlden och dess fram och baksidor men jag ska försöka hålla mig kort. Jag och Benny har snart varit tillsammans i 14 år och jag har verkligen fått följa hans karriär från början och det har varit en fantastisk resa. Framgångar har blandats med motgångar men Benny har aldrig gett upp sin dröm och jag har hela tiden stått vid hans sida och stöttat honom. Det är ett äventyr att vara med på och man får uppleva så mycket, träffa så många härliga människor och se platser man aldrig annars skulle besöka. Men givetvis är det ibland jobbigt att vara så lång bort från familjen och för mig så blir det mycket tid ensam vilket inte alltid är så kul. Det bästa med det här är nog att vi har så mycket tid tillsammans som familj och att vi på många sätt kan ta våra dagar som det kommer utan stress och en massa måsten. Det som är mindre roligt är de korta semestern man har tillsammans på sommaren och att vara så lång ifrån sina nära och kära.

Hoppas att det var ett bra svar på dina frågor och tack för att du tittade in!
Agnes

1 kommentar: