måndag 6 maj 2013

Fotbollen...

Det har inte varit så bra uppdatering de sista veckorna om vad som händer i fotbollen men det har bland annat sin förklaring i att jag varit hemma. Sen ska jag i ärlighetens namn säga att jag lite tappar intresset när inte Benny får spela...Självklart hänger jag med och har faktiskt sätt de flesta matcherna men kanske inte med hundra procents fokus. I kväll ska Benny i alla fall spela med andra laget och jag håller alla tummar för att han gör en kanon match. I övrigt går det ju ganska bra för TIL. I går blev det oavgjort mot Hønefoss och sista hemmamatchen blev det vinst med 2-1 mot Haugesund. Mellan dessa två var det också en cupmatch med Benny i mål som slutade 3-2 till TIL.  Inför mötet mot Rosenborg på onsdag ligger TIL på 7 plats med tio poäng, Strømsgodset leder med 16 så det är inte lång upp till toppen. Jag ska försöka bli lite bättre på att hålla er uppdaterade :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar