lördag 25 maj 2013

Gammalt, men fortfarande hur bra som helst!


Idag har vädret inte varit så bra och jag trodde aldrig jag skulle säga detta, men det har varit ganska skönt (!). Elsa som fått lite soleksem behöver en dag utan sol så vi har  med gott samvete kunnat vara hemma och mysa. Och vad är väl bättre då än att ha en massa bra böcker som man kan krypa upp i soffan och läsa? Som ni vet är ju mormor den som förser oss med en hel del böcker, ofta nya som kommer på posten men hon har också sparat en hel del från när jag var liten och sist vi var hemma så knyckte jag med mig några. Både jag och Elsa älskar att läsa om den "Vilda bebin" och "Albin" och "Det glada blå loket" och "Sagan om det röda äpplet". Lite slitna här och där, lagade med tejp på sina håll men innehållet är hur spännande som helst och bilderna är underbara! Och jag gillar när gamla saker får nytt liv igen, gammalt men fortfarande hur bra som helst!
Dagen har som sagt mest spenderats i soffan, en liten tur till parken tog vi för att få lite luft och så körde vi pappa Benny till flyget. I morgon är det match i Stavanger så vi är ensamna i helgen, men det känns helt ok, om drygt en vecka åker vi hem till Stockholm och vi glädjer oss alla till det. En fin helg önskar jag er!

2 kommentarer:

  1. God helg til dere også! Det var faktisk ikke så dumt med litt skyer i dag :-) Hehe

    SvaraRadera
  2. Det är det som är så härligt med bra böcker. De blir tidlösa och kan följa med i generationer! Isak frågade i går var "paraplyet?" var när jag skulle läsa för Esther. Han menade förstås Albinboken! Älskad av alla , som sagan om Pomperipossa!! Snaaart är ni hemma igen<3<3<3 Kraaaaam mamma/momo

    SvaraRadera