lördag 4 maj 2013

Ansiktslyft!

Jag har tänkt på det länge, men inte riktigt kommit mig för att skapa ett nytt collage, men nu har jag äntligen fått ändan ur vagnen. Vad tycker ni om den nya vinjettbilden??? Jag tycker det är roligt att varje år ändra lite, få till nya bilder och i år vill jag ju förstås få med det nya som väntar i magen. Tänk att jag inne på mitt tredje år med bloggen... Den fyllde ju två år för en dryg månad sen och jag ångrar inte en dag som jag haft den. Visst kan jag ibland känna en viss stress om jag inte skrivit på ett tag men för det mesta är det bara roligt och när jag i slutet av året får min bok i handen så känner jag mig riktigt stolt! Jag vill verkligen tacka alla som följer med på vårt äventyr och jag blir alltid lika glad när ni ger mig små kommentarer. Massa kärlek till er alla!!!


3 kommentarer:

 1. Men å så fint! o med lilla hjärtat i mitten! Blir själv inspirerad till lite nytt, men får vänta till vi ses igen! Godmorgonkramar från mamma/momo

  SvaraRadera
 2. Härligt Agnes, du är jätteduktig på det här.
  glömmer ibland att kommentera dina fina inlägg, men här kommer det ett iallafall.
  Po / Gun-Britt

  SvaraRadera
 3. Jättefina bilder! De speglar verkligen nuet. Sitter ute och tittar på "mitt" körsbärsträd. Igår slog den första blomman ut. Hoppas ni får vår snart och slipper alla vinterkläder.
  Stor kram Pia

  SvaraRadera