onsdag 6 februari 2013

Tillbaka på jobb!


Det var skönt att komma igång idag med lite jobb på Åpen Barnehage. Kul också att se så många som jag känner som fortfarande är hemma med sina små. Men dagen började inte så roligt... Eftersom både jag och Benny började tidigt idag så fick vi lite stressig. Men vi var duktiga och kom upp, gjorde i ordning oss och halv nio satt jag och Elsa färdig packade i bilen, då upptäcker jag att bilnyckeln är borta och efter en stunds letande inser jag att Benny åkt i väg med båda våra bilnycklar i sin jacka (vi hade glömt låsa bilen). Jag börjar ihärdigt ringa till honom utan resultat och inser att jag måste gå till dagis. Det är ju inte så långt men nu var jag sjukt stressad. Vagn hade jag ingen eftersom den står på dagis och pulkan kunde jag inte hitta, det var bara att börja knata. Jag kom till slut till jobbet ca fem minuter försenad efter att ha "slängt" in en ledsen Elsa på dagis och mig själv i en taxi. Snacka om stressig start!!!

1 kommentar:

  1. Ja nu lär du inte glömma kolla bilnyckeln igen efter en sådan pärs!! Snygga glasögon förresten! puss mamma <3

    SvaraRadera