fredag 22 februari 2013

Nya blommor!


Ja, vi har fredagsmys, jag och Elsa! Hon har verkligen haft en kalas dag idag med maskerad på dagis massa lekar, varmkorv och godis. Och givetvis var hon utklädd till Barbapappa! Själv har jag häng med en  kompis och sen gick jag lös på Plantagen och handlade en massa fina blommor (dom har massa bra erbjudande nu). Jag har ju förut skrivit att jag älskar tulpaner så det blev det förstås men sen köpte jag också två jätte fina Orkideér. Så nu ser det såå fint ut på mina bord och i mina fönster. I morgon ska vi börja göra i ordning för våra gäster som kommer på söndag, vi glädjer oss!!! Önskar er alla en fin helg!2 kommentarer:

  1. Sååå fiint! Tror jeg må en tur på Plantasjen i morgen :-) god helg til deg og Elsa :-) klem

    SvaraRadera
  2. Blommor gör en alltid glad! Vackra bilder och snart får jag se dem i verkligheten! kram mamma

    SvaraRadera