söndag 3 februari 2013

Söndagsmys!

Det har blivit kallt ute och värmen inne hinner inte med. Så nu sitter jag framför brasan med en filt och en rykande het kopp te för att få upp värmen. Det har varit en vacker dag med klarblå himmel och solen orkar sig nu upp över fjällen även om den fortfarande ligger lågt. Mormor åkte hem idag och Elsa undrar lite var hon tagit vägen. Vi båda har ju blivit vana med att ha henne nära så givetvis blir det nu lite tomt. Men det är också skönt... Att leva så nära inpå varandra är också lite jobbig och det ska nu bli skönt att få komma in i våra egna rutiner och snart kommer hon ju tillbaka!! Efter att vi kört mormor till flyget tog vi en tur ut till Budeia och åt lite våfflor med sylt och hälsade på fina Laila, det var kul att ses igen. Nu myser vi bara hemma, jag framför brasan och Elsa och Pappa bakar semlor! Ska bli gott att mumsa på i kväll!!!

Elsa, momo och hela Barbapappafamiljen!!!

2 kommentarer:

  1. Ja, hur underbart det än är att vara tillsammans är det nu också skönt att vara hemma! Pappa väntade med tulpaner och i kväll bjuder han på middag på Matlust. Jag ska ta det lugnt den här veckan, tänka på mig själv och försöka komma i gång lite med motionen!! En stor Kram till mitt hjärta och till dig Agnes-T, världens finaste dotter! och till Benny! Semlor....det måste jag köpa i morgon! <3:))

    SvaraRadera
  2. Semlor?? Noe svenske greier?
    Vi venter på besøk fra mormor og morfar til Signe på onsdag. Og vi gleder oss :) Kommer innom å henter kaffe en dag. Klem

    SvaraRadera