torsdag 14 februari 2013

Happy Valentine!

Vackra rosor från min älskling!

Elsa har varit dålig de sista dagarna, spysjukan som antagligen kommer från dagis. Jag har inte heller känt mig hundra men har klarat mig ganska bra ändå (vi hoppas fortfarande på att Benny klarar sig). Nu verkar det i alla fall som det är över och om planerna håller får Elsa gå på dagis i morgon. Idag är det ju Alla hjärtans dag och även om jag kan tycka att det är en rätt kommersiell dag så finns det också en viktig innebörd. Att visa varandra kärlek och ömhet! Och det kan verkligen behövas i dag tycker jag då näthat och andra trakasserier blir vanligare. Har försökt att hänga med i debatten och jag blir både förbannad och upprörd. Tycker det är så fegt att bara slänga ur sig en massa skit som man sen inte tror man kan få stå till svars för bara för att man gör det på nätet. NEJ, skärpning säger jag. Visa varandra respekt och mer kärlek! Nu ska jag bjuda min älskling på min goda "ratta" med kyckling och vitlöksbröd! Massa kärlek till er alla!!! <3

2 kommentarer: