söndag 17 februari 2013

Tidiga kvällar

Nu när jag är ensam så tänkte jag försöka komma i säng lite tidigare och inte sitta uppe och häcka halva natten. Hittills har det gått bra eftersom jag är så trött på kvällarna... Däremot har jag ju min serie som jag just nu är helt fast på, Sons of Anarchy, och jag får verkligen säga åt mig själv på skarpen för att jag ska gå och lägga mig. Dagen har för övrigt varit  helt ok även om den var segstartad, vi tog en tur till leklandet och har sedan lek, läst och busat hemma. Nu sover hon som en liten stock och snart ska jag krypa ned bredvid henne, finns det något mysigare? Hoppas ni haft en fin helg!

2 kommentarer:

  1. Høres veldig deilig ut! Håper Elsa er frisk igjen :-) kanskje det passer med besøk på onsdag ettermiddag? :-)

    SvaraRadera
  2. Hoppas ni får sova gott i natt och att Elsa Dolly kan gå på dagis i morgon! kramar till mina finaste från momo o mamma <3<3<3

    SvaraRadera