måndag 11 juni 2012

Tillbaka blick!

Sista dagarna hemma gick sååå fort, men vi hann med och träffa de flesta. Nu sitter jag i Frankrike och har efter mycket strul äntligen fått tillgång till internet! Måste ju kunna blogga och kolla "fejan" och viktigas av allt, skypa med min älskling. Nu hoppas jag på att vara tillbaka som vanligt, även om jag kanske tar någon dag ledigt... Här kommer i alla fall lite bilder från våra sista dagar och sen kommer det såklart dagsfärska framöver! Sista dagarna i Stockholm fick vi fint väder och vi passade på att njuta av solen. Dagarna var intensiva men det var underbart att få träffa familj och vänner. På lördagen flög jag och Elsa ned till Frankrike och pappa Benny flög på söndagen hem till Tromsø igen. Nu ska jag vara här i tre hela veckor. Jag önskar såå att Benny kunde vara här men fotbollen tar aldrig semester på sommaren...Tur att vi kan skypa!!
Bus och sång med pappa och farfar!
Farmor och Elsa känner på vatten. Elsa i sin nya baddräkt och såklart måste "lalla" vara med hela tiden.   
Sista dagen på landet tog vi en båttur till Waxholm där farmor Carita och Roffe bjöd på lunch. Underbart!!
Min underbara lilla familj!!!
Våra kära vänner Max och Maria kom förbi med sina två pojkar Viggo och Sebastian. Elsa ville såklart också ha pappas matchtröja på sig när Viggo kom i sin. (undra om hon brutit foten?? 
Underbara lilla Lukas

1 kommentar:

  1. Så koselig dere har hatt det:-) Og så fint å ha deg tilbake i "bloggeland". Kos deg i Frankrike, heldigrisen:-)

    SvaraRadera