tisdag 19 juni 2012

Ensamtid...

Vaknade av att huset var tyst och tomt. En märklig känsla som inte infinner sig så ofta. Alla har gått ned på marknaden och jag har fått lite egen tid vilket är underbart. Tänkte då att jag skulle blogga lite men upptäckte snart att jag glömt kamerasladden hemma i andra huset så jag inte kan lägga upp bilder, sååå irriterande! Jag får åka och hämta den sen... Min bror har kommit med familj och vi har det så härligt tillsammans. Elsa tycker det är så kul med alla sina kusiner, framförallt med Ester som är fyra år. Det leker hela dagarna, badar i polen och bara myser med varandra. Att få henne att gå att lägga sig på kvällen är inte lätt, hon vill bara leka med "Esser" hela tiden! I några dagar nu kommer vi bo tillsammans i det "stora" huset innan vi får besök i slutet på veckan. (Har nog inte berättat det, men vi har det enorma lyxen att ha två hus här nere... Får ge er lite bilder på dom när jag hämtat sladden). Nej, nu ska jag gå ner till byn och ta en kaffe! Återkommer snart med bilder! Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar