fredag 1 juni 2012

Lycka!!

Jag har de senaste dagarna gått runt med ett fånigt flin på läpparna hela tiden. Jag tror inte ni förstår hur mycket jag längtat hem och det känns bara sååå underbart att nu vara här! Det gör inte ens att det är lite kyligt i luften för gräset är grönt, det blommar överallt och träden är gröna, det är så vackra färger. Vi träffar våra nära och kära, det är ett fullspäckat schema, men vi får in lite lugna stunder också, som vi så väl behöver. Jag ska verkligen suga ut allt jag kan av dessa dagar!!!

Syrenen blommar och doftar så underbart!
Vårt mysiga hus!!!
Tur att mormor vill gunga, det är lite läskigt att gunga själv...

1 kommentar:

  1. Det är så otroligt underbart att ni nu är här och att man får kramas på riktigt! Hoppas dagarna blir lååånga!! puss mamma

    SvaraRadera