lördag 16 juni 2012

Marknad i underbara Aups!

Varje dag finns det olika marknader att gå på, där man kan köpa allt mellan himmel och jord. De säljer allt från sängar till kryddor, mat och kläder. Marknaden i Aups är en favorit! En mysig by med en lite större marknad än den vi har i vår lilla by Cotignac. Vi avslutade shoppingrundan med en lunch på mammas favoritställe, men det blev lite av ett fjasko. Servisen var dålig och när jag väl fick in min mat insåg jag att det var från de inre delarna av djuret, inälvsmat. Det var säkert inget fel på det, men det passar inte mina smaklökar. Så det var bara att skicka ut och beställa nytt. När min mat väl kom hade mamma och pappa ätit upp för länge sen och Elsas tålamod började tryta i den heta sommarvärmen. Nåväl, det blir en lunch att minnas! I morgon kommer min bror Fredric hit med familj, härligt!
Dofterna från detta stånd går inte att beskriva... Helt underbart!
Varma och svettiga...
Elsa äter glass i stora lass!
Det blev en lunch att minnas. Tur att vi har så mysig tillsammans!

2 kommentarer:

  1. Jag längtar så efter er. Önskar jag kunde va där. Kram på er och njut så mycket det bara går:)

    SvaraRadera
  2. Vilken idyll!! Ser precis ut som på film. :) kram

    SvaraRadera