lördag 23 juni 2012

Midsommar!!!

Min lilla midsommarflicka!
Dagarna går så fort... Igår var det ju midsommarafton och det skulle såklart firas. Men först åkte vi till Aix för att hämta våra goda vänner David och Carlos som kommit ända från USA för att besöka oss. Ett kärt återseende! Eftermiddagen spenderades vid poolen och sen åt vi en härlig midsommarmiddag på terassen. Snappsvisorna ekade över hela Cotignac! Hoppas ni också haft en härlig midsommar!

Goda vänner! Fredric och David 
Drink vi poolen! Härligt att vara tillsammans!
Var har du handen Elsa???
Ingen midsommar utan sill! 
"Helan går, sjung hoppfadirallalallalej!"

3 kommentarer:

 1. Ser härligt ut! Kan du mejla när du ser detta? Tänkte kolla en grej med dig gällande bloggen.

  SvaraRadera
 2. Ni ser ut å ha det ganska bra... Här uppe är det den finaste dagen på länge och vi har ca 18-19 grader. Nu får jag användning av dom shortsen vi köpte:).. Hoppas på fler av dessa dagar.
  Mitt hjärta brister när jag ser min lilla flicka... Många kramar till er alla..

  SvaraRadera
 3. Älskade Benny! Vi saknar dig med!!! Maja, jag mailar gärna om jag bara vet vilken Maja det är... :)

  SvaraRadera