fredag 3 februari 2012

Sista kvällen...


Min bror Fredric är här med sin underbara familj och vi har festat med tacos och "Gula Änkan" (champagne). Min andra bror Tobbe var förbi och sa hejdå och syrran har jag pratat med i telefonen. Elsa har spenderat hela dagen med farmor Carita medan jag har packat och städat. Bilen är nästan fullpackad och det är på håret att vi får med allt, vi får se i morgon då vi ska lägga in det sista.  I morgon börjar vår resa till Tromsö och det är med både spänning och oro. Hur ska det gå med Elsa i en bil i närmare 20 timmar? Hur ska katterna klara sig? och hur kommer vädret att vara? Som tur är har vi ingen stress och vi kommer ta det lugnt! Jag vill sända massor med kramar till alla min kära och rikta ett extra stort Tack till mina underbara föräldrar som ställt upp med såååå mycket hjälp! Nu reser vi mot nya äventyr!!!

1 kommentar: