torsdag 16 februari 2012

Narvik- Tur och retur

Igår var det dags för träningsmatch mot Bennys gamla klubb FK Mjølner och jag bestämde mig för att följa med spelarbussen och träffa mina vänner. En åtta timmars resa, tur och retur, för att umgås med mina vänner i tre timmar. Var det värt det kanske ni undrar och svaret är : Självklart! Det var så kul att träffa mina härliga vänner igen och dessutom få se Benny spela boll. Man kände sig verkligen välkommen och det klart att man längtar tillbaka. TIL vann överlägset med 6-0 men fick stundtals kämpa lite på ett kallt Narvik stadion. Benny som stod i mål första halvlek hade lite och göra men fick göra några räddningar. Jag ska erkänna att jag inte såg så mycket av matchen eftersom jag hade fullt upp med att hinna prata med alla jag känner. Elsa lämnade vi hemma med mormor och morfar som hade fullt upp hela dagen. Alltid skönt att få vara lite barnledig (det blir nog inte så mycket av det sen...)
Underbara lilla Selma som för några veckor sen blev storasyster!
Här har vi underverket! Lilla söta Matea! Välkommen till världen!
Hege och Marius var såklart på plats!
Benny ute och plockar bollar
Finaste Leha som blivit stor. Nu går hon också!
Bennys lilla fanklubb var så klart glada över att ha honom tillbaka i Narvik
Finaste Mathilde hade också blivit stor
Supporterklubben Malmberget ville överlämna en lite present som tack för tiden i Mjølner. De saknar honom men önskar all lycka i TIL-tröjan.
Benny blev såklart både rörd och glad!

1 kommentar:

  1. Att vara med Elsa Dolly är inte svårt! Vi hade en helt underbar dag med ett Tromsö i strålande solsken. Medan Elsa Dolly sov for vi söderut på ön, följde kustranden och njöt av den fantastiska utsikten av fjord och fjäll.
    När Elsa Dolly vaknat var det dags för en liten promenad i byn och dagen avslutades på det vackra biblioteket där Elsa Dolly for runt bland alla böcker! Även svenska! På kvällen frossade vi i nyfångade räkor sedan Elsa Dolly somnat, en TOPPENDAG även för oss med andra ord! mormor o morfar <3<3<3

    SvaraRadera