måndag 13 februari 2012

Nystart!

Ja, då har jag jobbat lite med utseendet på bloggen. Det tog en bra stund eftersom det visade sig att jag hade fyllt kvoten för lagring av bilder (!) men nu verkar det ha löst sig. Ja, namnet är väl inte så påhittigt men nu kan den nog hålla ett tag även om vi hamnar någon annanstans. Jag känner mig i alla fall nöjd och nu är det bara att fortsätta mitt skrivande och jag ska verkligen ta mig lite mer tid för bloggen. Bilderna ni ser är både nya och gamla men de flesta kommer ifrån Tromsø. Tack för alla kommentarer jag får från olika håll! Jag blir alltid lika glad när jag får dom.

7 kommentarer:

 1. Hej på er! Ser ut som ni blivit hemmastadda och fått det riktigt mysigt! Ser fram emot fler bilder på era nya omgivningar :) Säkert helt galet vackert där uppe! Lot´s of love från the Norrméns

  SvaraRadera
 2. Hei
  Så fin bloggen ble:-) Jeg følger med deg videre;-)

  SvaraRadera
 3. Ser klockrent ut! Kram!

  SvaraRadera
 4. Bra val av namn! och snygg layout ! Snuviga kusinbarn som planterar tomater på lovet hälsar!

  SvaraRadera
 5. En stor KRAM på alla hjärtans dag, skickar vi från Saltis!!!!

  SvaraRadera
 6. Va kul att ni gillar den! Massa kramar till er alla!

  SvaraRadera
 7. Farfar o Gun-Britt14 februari 2012 kl. 14:17

  Hej på er och hoppas ni får en fin dag idag, vi tänker på er.
  Bra val till nya bloggen,skall bli spännande att se fortsättningen på era framgångar i Tromsö.

  Många kramar från oss /Farfar o Gun-Britt

  SvaraRadera