tisdag 28 februari 2012

Ni ska ha en guldstjärna!!!

Alla ni som är ensamstående med barn! Jag har nu varit med Elsa själv i fyra dagar och det börjar kännas. Upp på morgonen, mata, byta blöja, klä på, leka, underhålla, trösta, sätta på overall, in i bilen, ut ur bilen, handla, tvätta, läsa bok, laga mat, dammsuga, bada, borsta tänder, läsa nattsaga, sjunga och natta. Vakna tidigt på morgonen och så börjar det om på nytt. Elsa är världens snällaste och i helgen så fick jag ju en del avlastning, men det ensamma ansvar man ändå har är lite tröttande, jag är inte van... Jag är så imponerad av alla ni som har det så här till vardags! Guldstjärna till er! Benny kommer hem om en vecka och jag längtar.  Nu ska jag ligga på soffan en stund och njuta av lugnet (kanske skulle ta en dusch...) och sen väntar sängen, för tidigt i morgon vaknar en liten pigg tjej som ler och säger: Mamma, vakna jag vill leka!!

1 kommentar:

  1. önskar jag kunde vara där och avlasta dig lite...förstår att du är trött...du är själv värd en guldstjärna, en fantastisk mamma som tar stort ansvar inte bara för Elsa Dolly... men om några dagar kommer Benny hem och ni kan hjälpas åt och du kan få egen tid igen. KRAMAR till mina fina flickor, mamma

    SvaraRadera