onsdag 5 oktober 2011

Underbar dag med ett smärtsamt slut...

Efter en heldag i Kiruna med shopping, fina samtal och ett kärt återseende trodde jag bokstavligen att jag skulle sprängas. En heldag ifrån Elsa var helt klart inte ok för mina bröst, snacka om Dolly Parton... Kanske kan vara kul, men inte med den värken aj, aj ,aj!!! Väl hemma trodde jag hon skulle göra slut på mitt lidande, men hon var mer intresserad  av de nya gästerna och verkar haft en kanon dag med sin pappa. Det var bara att ta fram pumpen... Dagen har varit helt underbar och jag och Hege har haft kanon. Pricken över i:et var förstås när Ylva och Rut klev ur taxin, det var helt enkelt så underbart att ses igen! Nu har vi hela fyra dagar tillsammans framför oss och de två första är vi ensamma eftersom Benny är i Tromsö (ska vi kanske bo där nästa år???)

Hege på modejakt
Så kul att ses!
Hm... no comments
Snacka om full bil!

1 kommentar:

  1. Vad underbart med vänner! särskilt nu när så mycket händer och man behöver få ventilera sina tankar! Hälsa och som vanligt! massor av kramar mamma

    SvaraRadera