söndag 23 oktober 2011

Hyttekos och tjejmiddag!

I går på eftermiddagen åkte jag och Elsa med Hege och Marius till en jätte mysig hytta vid Riksgränsen. Naturen där uppe är helt fantastisk och som ni ser hamnade vi i vinterland. 
Elsa åkte sin första pulka tur och jag tror att hon tyckte det var ganska roligt, även om det kanske gick lite fort :)
Min fina unge!
Klar för middag på Tinja Fjällgård (http://tinja.no) med "tjejligan", här med min egna privat chaufför, Maruis. Stylingen stod Hege för som både fixade mitt hår och sminkade mig. Det kändes väldigt lyxigt att bli så uppassad av självaste barnvakterna, som senare fick fullt upp med en vaken Elsa. Men allt hade gått jätte bra! Tusen tack!
Det blev en jätte härlig kväll med god mat (7 rätter tror jag vi fick i oss!!) och vin  och såklart ett jätte trevligt sällskap. Tack alla för en super trevlig kväll!

1 kommentar:

  1. Vilken vacker dotter man har!!(vad duktig du är Hege!) och vilket stiligt tjejgäng! och det är inte utan att man längtar lite efter vinterfjäll o pulkaåkning speciellt om man får åka med en sådan söt liten fjällståsha! KRAAAM

    SvaraRadera