torsdag 27 oktober 2011

Elsas 1-års dag i bilder!

Efter sång och frukostbricka tog vi på den nya klänningen och kröp upp i sängen. Där öppnade vi fler presenter och skypade med nära och kära som ville gratta födelsedagsbarnet.
Självklart ville vi ha in Elsa Dolly i tidningen och det fick vi! Detta fanns i dagens Fremover
Sen tog vi en tur ut och gick på kaffé. Elsa blev bjuden på cocktail  a la glass! Mums!

Bästa Tina ville också vara med och fira lite och Benny passade på att  kosa lite (men jag vet inte om Tina var helt med på det)
Väl hemma igen ville Elsa leka med de nya leksakerna. Denna traktor med släp och hjul fick hon av oss och den var verkligen en hit. Den låter och tar man på djuren kommer deras läten.
Mormor och morfar hade skickat upp lite paket, bland annat denna sångpåse med olika saker som det finns sånger om. "Blinka lilla stjärna", "Lille katt" och "Bä bä, vita lam"! Också en jätte hit!
Sen tog orken slut... Trodde aldrig jag skulle få uppleva ett barn som somnar mitt i maten men idag skedde det! Mitt i kvällsgröten somnade hon och jag höll på att skratta ihjäl mig! Det såg så roligt ut! Men det var nog inte så konstigt att hon var helt slut efter dagen och dessutom hoppade hon över middagsluren idag.
Hur söt får man vara??? Det gör ont i hjärtat! Vi älskar dig vår underbara lilla Elsa Dolly!

4 kommentarer:

 1. Tror ho har hatt en herlig dag!! Tenk at ho sovna midt i kveldsmaten! Æ flire mæ ihjel!! Men ho e jo sååå søt! Stor klem fra Tina :)
  Sees igjen i mårra <3

  SvaraRadera
 2. Nydelige lille Elsa! heheh, Det tar på å feire bursdag :)
  Regne me ho hadde en super dag.
  Grattis nok en gang :-D

  SvaraRadera
 3. Fina lekar Elsa! men synd at du sovnet i maten massa kramar Hanne

  SvaraRadera
 4. Ja, man kan inte låta bli att skratta åt denna sötnos!:)) Vilken fin födelsedag! vi var med i tankarna hela dagen! pusspuss mormor o morfar

  SvaraRadera