söndag 9 oktober 2011

"Dom kommer med solsken till oss"

Ylva och lilla Rut har verkligen lyst upp vår vardag och jag är säker på att killarna spelade extra bra just idag för Mjölner vann med 1-0! Det var en riktigt bra match och glädjen var stor när bollen äntligen gick i mål. Det såg länge ut att bli en mållös match men tillslut lyckades dom få in bollen i mål och det var dom väl värda! Benny som hade ögon från Tromsö på sig gjorde en riktigt bra match även om han inte hade så mycket att göra. Så nu är det bara hålla tummarna och vänta. 

Våra fina flickor!
I morgon åker Ylva och Rut hem och vi har haft det så underbart tillsammans. Tänk att ha en sån fin vän! Jag blir alldeles varm i hjärtat. Jag kommer sakna våra mornar, promenader och fina samtal som är så ärliga men ändå kärvänliga, ibland jobbiga också men det är så skönt att få prata om ditten och datten. Barnen har lekt sida vid sida och det är härligt att se dom tillsammans. Kvällsbaden har varit så mysiga och jag vet att våra små kommer bli goda vänner i framtiden. Vi har verkligen kommit varandra nära, både barn och mammor. Så tack fina Ylva och Rut, vi kommer sakna er (men vi ses snart igen!)!

Mysig lässtund!

3 kommentarer:

 1. Hur många gånger har jag sagt att du skriver så fint!! o alltid så fina bilder... När jag ser bilden på de små badnymferna tänker jag på dig och Linda och er långa vänskap...
  Grattis till segermatchen och nu avvaktar vi vad som kommer hända... pusspuss mamma

  SvaraRadera
 2. Ja nu håller vi tummarna! Vi får se vad framtiden har i sitt sköte! Vilken härlig bild på en mysstund med sång!
  Stor Kram
  Pappa

  SvaraRadera
 3. nu hoppas vi på Tromsö att dom är kloka nog att välja världens bästa målvakt "Erik Edmans uttal"
  Kul att ni haft besök med mycket positiva saker.
  Vi höres.......

  Kram Farfar o Gun-Britt

  SvaraRadera