onsdag 26 oktober 2011

Om två timmar föds en dotter...

Jag är på BB med kraftiga värkar och börjar närma mig slutet av förlossningen och om mindre än två timmar kommer världens finaste flicka ut (efter 10 timmars smärtsamt arbete). Detta var exakt ett år sen och även om det känns som igår känns det så länge sen. Hela dagen har jag gått omkring och tänkt på detta och förundras av att det redan gått ett år. Paketen är inslagna och jag ser fram emot att, i morgon, få väcka henne med sång och frukostbricka. (Hon kommer ju såklart inte fatta så mycket men jag tycker ändå det känns viktigt.)

Elsa som var dålig i natt har varit bättre idag även om hon sett lite hängig ut, men när vi fick besök på kvällen piggnade hon till. Benny hade bjudit hem några unga killar från laget och några av hans största fans Hanne och Frida på fika. Tjejerna lekte och badade med Elsa medan killarna satt och snackade och åt kakor så det sprutade ur öronen (Benny hade bakat både det ena och det andra!). Själv var jag, tillsammans med Tina, på en jätte intressant utbildning i första hjälpen med fokus på barn och lärde mig massor. Jag kan varmt rekommendera alla att gå en sån kurs för det kan verkligen rädda liv! 
Härliga killar!
Söta Hanne och Frida läser bok

3 kommentarer:

 1. Du er god till och ta bilder Benny! Kramer fra Hanne

  SvaraRadera
 2. Minns också den där dagen den 26/11 för ett år sedan....vi urnsatte mormor när dina värkar började och dagen efter föds lilla Elsa Dolly... det eviga livet...
  Ska också försöka komma i väg på en sådan där första hjälpenkurs. Som du säger det kan rädda liv.
  kramar

  SvaraRadera
 3. Det er ett jette fint bilde!kram fra Frida

  SvaraRadera