onsdag 4 september 2013

"Vardagsliv"

Vi börjar så sakterliga komma in i lite vardagslunk. Eller vi försöker i alla fall. Att ha två barn är helt klart en stor omställning för oss alla. Elsa är hur snäll som helst mot sin lilla syster men blir frustrerad på sina föräldrar. Det är inte så lätt att veta hur man ska tackla hennes små utbrott och det skär i mitt hjärta att se henne så ledsen. Men jag vet att hon också måste gå igenom detta precis som att vi måste hitta nya rutiner för den större familjen och hon är verkligen duktig. Hon stortrivs på dagis och jag tror det är skönt för henne att komma iväg och tänka på annat. Samtidigt får jag tid att ägna mig åt lilla syster och vila som jag så väl behöver. Vi har varit ute en del och det tar helt klart längre tid att packa in oss alla, plötsligt ska lilla syster ha mat eller behöver en ny blöja, och första turen hade vi inte ens med en skötväska... Som sagt en omställning för oss alla, men det reder sig nog efter som.


Lek med morfar får en på glatt humör!
Nu kan vi åka, eller? Luktar det inte lite bajs...
Fyra trötta shoppare!
Elsa på tur med sin nya fina vagn
En härlig stund vid havet gör själen lugn, här på tur i Grøtfjord.

2 kommentarer:

  1. Jag är så lycklig över att jag fått vara en del av detta i några veckor! Nu far vi tillbaka till Sverige, men jag vet att allt kommer att fungera bra för ni är så fina föräldrar och era flickor är de goaste och sötaste man kan tänka sig! Massor av kramar från mormor/mamma och morfar/pappa<3<3<3

    SvaraRadera
  2. Gratulerer med ny, liten prinsesse. Et ordtak sier "En er som ingen, mens to er som ti". Litt sannhet i det, men som du sier, så ordner det seg. God fortsettelse, hilsen bloggleser i Harstad.

    SvaraRadera