onsdag 25 september 2013

Prinsessdrömmen!


"Jag ska gifta mig med en prins, mamma!" Det börjar tidigt... Prinsessor och prinsar, slott och magiska länder är det som går hem just nu. Så fort hon kan drar hon på sig den fina prinsess klänningen, de fina handskarna och glitter skorna. Sen dukar hon upp tårta och kaffe koppar till bröllopet och sen ska vi dansa tillsammans. Jag undrar var hon får allt ifrån?! Visst har vi sett Askungen någon gång men annars är det inte så mycket. Fantasi har hon i alla fall i massor och jag blir alldeles varm i hjärtat när jag hör henne leka, min fina prinsessa!

Välkommen på bröllop!

2 kommentarer:

  1. Det skälver i hjärtat när jag ser på denna underbara Elsa Dolly...vill så gärna krama och äta tårta....KRAAAAM mormor

    SvaraRadera
  2. Morfar kommer gärna på brölloppsfest och dricker kaffe med kakor till !
    Pussar i massor från morfar <3

    SvaraRadera