torsdag 26 september 2013

Sociala medier

Vad gjorde vi innan mobilen, datorn och iPaden fanns? Pratade vi mer med varandra och var vi mindre stressade? Idag sitter ju folk konstant med sina mobiler, djup försjunkna i en annan värld, och det även när man är tillsammans med andra. Det första jag gör på morgonen är att kolla Facebook, Mailen och nyheterna. Sen är det vidare över till bloggen för att kolla statistik och om man fått några kommentarer. Det är på ett sätt stressande... För några dagar sen började jag även med Instagram, något som jag tidigare vägrat att göra. Jag har tyckt att det räcker med bloggen och fejjan och inte velat ha en sak till att "hålla koll på". Men nu är jag där, en till grej att kolla på morgonen och en grej till att känna stress över. Det är väl bara att strunta i det kan man ju tycka, men har man väl börjat är det svårt att sluta och lite kul är det ju också. Så om du vill kan du följa mig även där, elsadolly heter jag såklart!


2 kommentarer:

  1. Instagram? är det en slags blogg, eller lägger man upp bara foton eller...hur går man in på t.ex ditt instagram osv undrar "novisen vid spisen"?!
    kram mamma

    SvaraRadera
  2. Söta mamma! Man lägger bara upp foton. Och om du vill kolla kan du klicka på "View on Instagram" uppe till höger på bloggen! Puss

    SvaraRadera