onsdag 12 september 2012

Utvilad!

Jag satt häromdagen och tänkte på att jag inte sovit en hel natt på snart två år.... Känns ganska sjukt när jag tänker på det! Då är det ju inte så konstigt att jag ofta känner mig trött och hängig. Igår gjorde jag i alla fall det som jag borde göra oftare, jag gick och la mig innan klockan var nio. Och i morse var jag faktiskt pigg! Underbar känsla!

3 kommentarer:

 1. Fortsätt med detta! Den bästa sömnen lär vara före midnatt! kramkram

  SvaraRadera
 2. Hej hela familjen! Låter som om ni har det bra och att ni hittat nya spännande steg i livet.
  jag tänker ofta på er och hoppas ni kommer och hälsar på när ni styr stegen mot Stockholm nästa gång.
  kramar
  Ö.F. Pia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pia! Vi kommer när du minst anar det!! Massa kramar!!

   Radera