onsdag 26 september 2012

FINAL!!!!

Ja vad ska jag säga... Efter nittio minuter med nerverna på helspänn och hjärtat i halsgropen var matchen äntligen slut. OCH TIL ÄR I FINAL!!! På ett nästan fullsatt Alfheim kammade TIL hem segern med 2-1 och stämningen har aldrig varit bättre. Benny var grym i målet och hela laget spelade bra. Lyckan var stor när slutsignalen äntligen kom. Jag förbannar mig för jag inte hade kameran med men vill ni se bilder från matchen kan ni göra det HÄR!  Nu väntar cupfinal den 25 november på Ullevaal i Oslo och har jag förstått det rätt är detta årets fotbollshändelse och vinner man denna blir man Norska Mästare. Den måste ses på plats! HEJA TIL!!!
Snacka om glädje!!!


4 kommentarer:

 1. Helt fantastiskt!!Stort grattis Benny och till hela laget.Kramar mamma och Roffe.

  SvaraRadera
 2. Jeg så kampen. Det var rå. TIL spilte kjempebra. Takk for at de gir oss så mye glede:)
  Hils

  Gøril

  SvaraRadera
 3. Hade för mig att vi gratulerat! Men omigen! fantastiskt roligt och grattiskramar Benny! Margareta o Christer

  SvaraRadera