fredag 28 september 2012

Nu är det över...

Jag kommer sakna dessa stunder.....
Det verkar helt klart som om jag ammat Elsa för sista gången. Jag vet inte riktigt när sista gången var men det är i alla fall flera dagar sen. Kanske blir ni förvånade över att jag ammat så länge men både jag och Elsa har älskat våra små stunder. Jag har aldrig tyckt att det varit jobbig att amma och har helst velat att det skulle sluta på ett naturligt sätt utan att behöva ta några större kamper. Det har det ju förstås varit ändå, tex då vi slutade på natten, men i övrigt så har det helt enkelt bara fasats ut. Och nu när det är över så känns det jätte bra även om det också blir konstigt att vi aldrig mer kommer ha den där lilla stunden tillsammans. Flera i min närhet har på olika sätt kommenterat att jag ammat så länge men jag är så glad att jag stått på mig och gjort saker på mitt sätt. Undrar egentligen varför folk ska lägga sig i så mycket, Elsa har faktiskt inte fyllt två år ännu. Hur som helst, en fas i föräldrarrollen är över och jag hoppas verkligen att jag får uppleva det igen!

2 kommentarer:

  1. Så fint du skriver älskade Agnes. Jag förstår precis hur du känner och jag är stolt över dig att du följt din egen väg. Den närhet som detta har givit både dig och Elsa Dolly finns kvar men nu på ett annat sätt. Kramar till världens bästa från momo och mamma och morfar och pappa<3<3<3

    SvaraRadera