tisdag 25 september 2012

Hösten är här!


Idag är det ett underbart väder ute, en riktigt fin höstdag med sol och klarblå himmel. Nu har verkligen hösten tagit sitt fasta grepp och luften känn sådär krispig på något sätt. Självklart ville jag ta mig ut och få i mig både den friska luften och solen. Jag gillar verkligen hösten... Alla underbara färger, mysiga kvällar när man med gott samvete kan krypa med i soffan med en kopp the och tända ljus i mörkret. Jag tycket det är mysigt! Snart bär det av till jobbet, så det var härligt att först få en uppiggande långpromenad!
4 kommentarer:

 1. Vilka underbara Bilder Agnes! Den sista med lilla pippin och speglingen av fjället suverän! Som du tycker jag om hösten. Den inbjuder till vila och kräver inget speciellt (utom varma kläder!) och som sagt, många ljus och goda böcker också förstås! jagar mörker och kyla på flykten. jag längtar så att få ta en riktig långpromenad med dig o Elsa Dolly snart! massor av KRAMAR mamma

  SvaraRadera
 2. Helt underbara bilder ! Du kan !! Det är otroligt vackert Kram

  SvaraRadera
 3. Helt underbara bilder, hösten är underbar, hoppas vintern går snabbt förbi så tt den underbara våren visar sig igen. Då blommar kärleken och fotbollen startar igen. Krammar Po / Farfar / Pappa / Gun-Britt

  SvaraRadera
 4. Helt underbara bilder med hösten, hoppas ni har det bra. Kram Gun-Britt

  SvaraRadera