onsdag 25 januari 2012

Tänk om man var en bläckfisk...

Lånad bild
Vad mycket man skulle få gjort... och på mycket kortare tid... Jag önskar verkligen att jag hade lite fler armar just nu, som kunde hjälpa mig att fixa saker. Dagarna är fullspäckade med möten till höger och vänster, lägenhet som ska tömmas, en liten dotter som vill leka och en mamma (jag) som vill hinna med en massa saker innan jag åker, myndigheter som bråkar och en massa annat strul. Mormor och morfar, farmor och farfar hjälper till så mycket de kan (tack för det!) men många saker kräver min fulla närvaro och i allt detta finns det en massa känslor som inte får utrymme och måste pressas tillbaka. Tårarna är ofta nära men de får vänta om det ska bli något gjort. Det som händer runt omkring mig är fantastiskt och roligt men det handlar också om många avslut och kapitel som går till ända. Förändringar i livet, vare sig positiva eller negativa, är ofta svåra för det betyder slutet av något annat. Men jag försöker se positivt på saker och ger järnet, för livet är ju helt underbart!!

1 kommentar:

  1. Min underbara "bläckfisk"! Du gör ett fantastiskt jobb med allt som måste fixas och vi är så stolta över dig. I morgon går det sista flyttlasset från lägenheten och sedan blir det en vecka med förhoppningsvis mer lugn innan vi ska packa bilen!!! Elsa Dolly är en glädje för oss alla och ler tappert när mamma måste iväg! Hon kommer ju tillbaka snart! Vad vi kommer sakna henne....och dig.... pusspuss mamma

    SvaraRadera