måndag 30 januari 2012

Lugna underbara Yasuragi!!

Jag ber verkligen om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men förra veckan höll på att ta knäcken på mig och det fanns inte en sekund över till något annat än flytt, möten och mera flytt och en massa annat fixande. Helgen har som tur var varit lugn som bara den och även om jag passat på att träffa några av mina underbara vänner har det varit lugnt. Och i dag kom den ultimata belöningen efter flera dagars slit. Jag och mamma rymde till Hasseludden och badade på deras underbara japanska spa Yasuragi. Hela dagen har vi badat i olika källor, simmat i den underbara polen, slumrat och läst i de sköna vilstolarna och ätit en härlig lunch á la Japan! Elsa var hemma med morfar hela dagen och det gick som en dans och pappa är stolt som en tupp. Nu är vi inne på min sista vecka hemma på ett par månader och även om jag vet att längtan kommer komma så ska det blir så underbart att återförenas med min älskling, jag saknar honom så jag blir tokig! Han spelade förresten sin första match i TIL tröjan idag, och vad jag kan förstå gick det bra! Jag är så stolt över dig min älskling och snart, snart se vi igen!!
Mamma och jag! Så mysigt tillsammans!!

Ser nästan trollskt ut... Här är en av de härliga varma källorna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar