tisdag 31 januari 2012

Elsa Dolly får en egen bok!!!

I dag kom den!!! Hela mitt år av bloggande i en och samma bok, utskriven och inbunden. Äntligen kan jag hålla bloggen fysiskt i handen, vilket känns underbart! I närmare 400 sidor kan man följa vårt äventyr med allt jag skrivit, bilder och kommentarer, tänk vilket fantastiskt minne att ha med sig. Har du en egen blogg och vill göra samma sak gå in HÄR!
Hårda pärmar med egen design.

Tänk va mycket vi har gjort och tänk på allt vi har varit med om. Helt fantastiskt! Jag måste erkänna att jag känner mig sjukt stolt!!

2 kommentarer:

  1. Ja, det är verkligen en fantastisk bok att vara stolt över! Hela Elsa Dollys första år dokumenterat i ord och bild, vilken present att bära med sig i livet! För att inte tala om era egna upplevelser! Det är ju alltid så mycket mer man minns runt omkring när man tittar på bilder eller läser en text. Nu startar "Elsa Dolly drar till Tromsö" och det ser vi fram emot! pusspuss

    SvaraRadera
  2. Så artig :D Ett godt minne å ta vare på :)) Håpe dåkker får d fint i Tromsø også :)

    SvaraRadera