onsdag 4 januari 2012

Regniga dagar...

Ja, början på 2012 har verkligen inte varit rolig när det gäller vädret... regn, regn och åter regn. Man önskar att vinter och snö ska komma och lysa upp mörkret, men jag vet att jag snart kommer få min beskärdade del av vinter (troligtvis till slutet på maj). Vi håller på att packa för fullt för Benny åker ju nu på fredag... Kommer bli jobbigt att var ifrån varandra i nästan fem veckor inte minst för honom som redan saknar Elsa. Men de två månader som vi nu har varit här har gått rasande fort, så fem veckor kommer nog bara swicha förbi.

Vi går en spännande tid till mötes, försäljning av lägenheten, flytt till Tromsö, nya möten och en ny stad att upptäcka, köp av ny lägenhet i Stockholm och givetvis en spännande fotbollssäsong i TIL. Vi känner både förväntning, spänning och oro inför vad som komma skall, men som mamma alltid säger: "allt ordnar sig!"

Vi hade ett jätte trevligt nyår i Åkersberga med våra kära vänner Max och Maria. Det bjöds på skaldjursbuffé och bubbel natten lång, härliga samtal och barn som sprang till höger och vänster. På nyårsdagen var vi minst sagt slitna, men så brukar det ju vara ;) Nej, nu måste jag fortsätta packa men jag är snart tillbaka!

1 kommentar: