tisdag 17 maj 2016

Grattis Norge!

Jag vaknade med en konstig känsla i kroppen i morse... Förts förstod jag inte vad det var men sen slog det mig. Idag är det 17 maj!!! I fem år har vi firat denna dag med förberedelser en vecka innan, gått i olika tåg, ätit goda luncher och middagar med goda vänner och helt enkelt haft en härlig dag. En dag där alla är lediga och ofta fått njuta av de första lite värmande solstrålarna, ja för vi har faktisk haft den turen. Elsa, och även Elin har, haft sina fina traditionsenliga dräkter på sig, flaggan i handen och HURRA!!! HURRA!!! HURRA!!! Idag blev det plötsligt ingenting och jag fick leta länge innan vi i alla fall hittade den norska flaggan. I mitt stilla sinne tänkte jag att denna dag skulle få bli en dag att fira, en dag som vi kan minnas och tänka tillbaka på våra år i Norge... Nu (redan) känns det så avlägset och längtan tillbaka blev större än jag någonsin kunnat tro! Men vi har försökt att fira lite ändå med god middag och glass i solen. Och vi har tänkt tillbaka till vår tid i Norge, den fyller oss med så mycket glädje och lycka! Så, till alla våra vänner i norr och till hela Norge, Gratulerar med dagen!!!!


1 kommentar:

  1. Vad fint du skriver Agnes. Förstår verkligen din/er känsla och vilken bra idé att göra denna dag till en minnesdag för ert norska äventyr! Så jag skriver som du Gratulerar med Dagen! KRAAM mamma<3

    SvaraRadera