söndag 30 oktober 2016

Kikar in!


Det är väl inte många som tittar in längre, men då kan jag ju skriva till mig själv. Det har hänt såå mycket den sista tiden på alla fronter. Jobb, skola, dagis och fotboll kombineras med olika aktiviteter för både stora och små. Och jag gillar det! Visst är det tungt med vardagen men den är också helt underbar om man hanterar den med ett lätt sinne. Inte alltid så lätt men....  Idag var jag ute hos min fina vän Malin som flyttat till en fin villa en bit utanför stan, snart får ju även vi tillgång till vårt hus. Det känns lite overkligt men mest spännande och härligt. När vi gick där i den sköna höstsolen kände jag att jag vill börja skriva igen! Lusten har liksom kommit tillbaka lite. Kanske inte blir lika ofta som förut men då och då är det skönt att få skriva av sig lite. Familjen mår i alla fall bra! Jag har fått jobb på en skola och trivs jättebra! Elsa och Elin trivs på dagis respektive skola och Benny har det senaste dagarna firat att Sirius gått upp till Alsvenskan! Tromsö finns alltid nära oss och jag tänker ofta tillbaka på våran tid där. Mycket saknar jag, men det finns också en del som jag är glad att slippa. Men vi kommer komma och hälsa på! Vi vet inte när men någon gång återvänder vi till Nordens Paris!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar