måndag 2 maj 2016

Vad händer...

Ja.... Har helt tappat det... All kraft jag har går åt till att vara hemma med Elin, rodda vårt liv med olika myndigheter, för nej! Allt är inte i ordning än... Jag blir så förbannat trött! Sen söker jag jobb och jobbar lite extra bland annat på min svågers restaurang. Träningen och kören blir mina främsta andningshål och det underbara sommarvädret vi haft sista veckan piggar upp. Nästa vecka får Elin i alla fall äntligen börja på förskola och jag ska också göra lite spännande saker, tyvärr kan jag inte än berätta vad... Hoppas det kan ge mer energi!

2 kommentarer:

 1. Ja, det är jobbigt ibland:(…men man får glädja sig åt solen:) åt spännande saker som ska hända:) att vi kan hjälpas åt:) och snart har båda barnen plats på dagis:) och du får ordentlig tid att jaga de förbaskade myndigheterna på telefon:)) Allt ordnar sig<3
  KRAAM mamma

  SvaraRadera
 2. Så tufft för dig. Hoppas du får tillbaka energin snart.
  Bra att Elin äntligen får börja förskolan. Kanske hjälper lite.
  Energi kramar till dig från mig.
  Kramar Pia

  SvaraRadera