tisdag 4 augusti 2015

Topptur, Varden!Ja, jag forsätter mina vandringar uppför toppar här i Tromsø och ikväll blev det Varden med min kära Kristin. Kanske inte den jobbigaste och högsta toppen, men den finns med på de tio toppar man ska bestiga här och det är den högsta punkten på Tromsø ö. Renget, som dominerat hela dagen, var helt bortblåst och vi gick i den underbara solen under klarblå himmel, en jätte härlig liten kvällstur!!!

Samma plats, nya vyer!
En topp till avklarad!

3 kommentarer:

 1. Vad ska jag säga?! Vilka toppentjejer! pusspuaa mamma

  SvaraRadera
 2. Vad är nu detta!! Tre toppar inom loppet av några dagar…Vilken dotter jag har! kram från stolt mamma<3<3<3 Krama Kristin också från mig, hon verkar vara en bra draghjälp!!

  SvaraRadera
 3. Den här idén kan man ju verkligen kalla toppenbra ! Det är bara att ta dem en efter en.
  Kram Pappa

  SvaraRadera