onsdag 5 augusti 2015

Topptur, Fløya!


Vaknade till underbar sol och klarblå himmel, igen! Nu har vi ju faktiskt haft flera sommardagar häruppe i norr. Så, efter att jag lämnat barnen på förskolan åkte jag till fastlandssidan och gick upp på Fløyatoppen. Det är där fjällhissen går och här har jag ju varit många gånger, men jag har aldrig gått hela vägen upp till toppen. Det var en helt underbar tur och utsikten är helt magisk! Jag var nästan helt själv och kunde i min egna takt kämpa mig upp, stanna till och njuta och väl uppe på toppen tog jag fram min lilla matpakke och njöt av ostmacka och kaffe. På vägen ner stannade jag till på kaféet och tog en kall dricka i solen och under tiden såg jag hur allt fler människor kom vandrandes. Vilken härlig dag!
Yes! Uppe!!!
Tromsø sett från ovan
Underbart!!!

1 kommentar: