fredag 14 augusti 2015

Neej... Åk inte hem...

Love you!

Vill inte... Anna åkte hem idag. Vi har haft sådana mysiga dagar tillsammans och trots ett dåligt väder har vi gjort en hel del.  Vi hade tänkt bestiga en och annan topp, men det blev mest mys hemma eller en fika på något mysigt café.  Känns alltid så mysigt när man får upp en god vän som verkligen känner en. Jag hoppas jag kan ta en liten tur hem till Stockholm under hösten, saknar mina vänner och dessutom flera som snart ska få bebisar. Ja, jag måste kolla på en resa nu på en gång! Tack Anna för fina dagar, Love you!!!

En härlig solkväll fick vi på balkongen!

Som vanlig håller Anna koll på att vi håller oss fina i håret!

1 kommentar:

  1. Vilket fint kort på er båda…som sagt underbart med goda vänner….är inte helt nöjd med mitt hårklipp…får höra av mig till Anna igen tror jag! Ser verkligen fram emot att få rå om dig i slutet av september?! kanske…massor av kramar mamma

    SvaraRadera