söndag 7 juni 2015

Vilken ära!


Att bara få vara vi, det känns verkligen som en ära! Vilken klok och fantasifull dotter jag har! Måste verkligen bli bättre på att även i vardagen ta mig tid att umgås ensam med denna fina lilla människa. Så många tankar, så många funderingar och så kärleksfull och godhjärtad. Igår var vi förts på kalas och senare fick vi besök av Kristin och Signe. Till middag beställde Elsa pommes med nuggets och idag har vi både varit på badhuset och gått på bio. Nu sover hon lugnt i sin säng och själv myser jag en stund i soffan, kommer bli en tidig kväll även för mig. Jag känner mig så glad och lycklig, tänk att få vara mamma till en sån underbar tjej som du, Elsa Dolly! Älskar dig!!!

1 kommentar:

  1. O godishalsband också!! Ja det är att roa sig! Underbart! kramar till mina älsklingar! Mamma/mormor<3<3<3

    SvaraRadera