måndag 8 juni 2015

Dessa goa tjejer!!!

Dessa två!!! Så härliga tillsammans!!!

Nu var det verkligen längesen som Lina var på besök, så idag var det verkligen dags. Dessutom fanns idag ingen liten Elin som störde tjejerna, så jag såg dom knappt på hela tiden.  En liten snabbis vid middagen, men annars hörde jag bara deras glada tillrop ifrån Elsas rum. Själv fixade jag med tvätten, något som hängt över mig i dagar. Visst var tvätten ren, men den ska ju vikas och läggas på plats också... (det där med att vikas är kanske inte så viktigt...) Och sen längtar jag efter Elin! Jätte mycket!!!   Och det gör Elsa med! Märker att hon nästan letar efter henne och idag när jag skulle hämta på dagis sa hon: " Mamma, glöm inte Elin..." Nej, det kommer jag aldrig att göra och imorgon när hon och pappa kommer hem har vi, jag och Elsa, bestämt att vi ska pussa, pussa och liiite "äta" upp dom båda!

1 kommentar:

  1. Vilka sötnosar! Synd att jag inte kan vara där och hjälpa dig med tvätten! jag gillar ju det om du vet!! puss mamma

    SvaraRadera