måndag 15 juni 2015

Det drar ihop sig...

Ja, på onsdag är det dags för mig och tjejerna att åka hem till Stockholm och sen vidare till Frankrike. Ska bli skönt att få lite sol och värme efter flera veckors regnande. Men... Jag kommer längta ihjäl mig!!! Det kommer vi alla med säkerhet att göra så vi får nog räkna med dyra mobilräkningar framöver. Senaste veckan har bara rullat på och i helgen har Benny varit ledig så vi har försökt att fulla på med massa mys. Har så där mycket tankar igen som upptar min energi... Hoppas saker och ting faller på plats snart!

1 kommentar:

  1. Min kära dotter! Ni är så jättevälkomna och jag tror att det kommer att göra dig och flickorna gott att njuta av sol och värme några veckor. Och som jag brukar säga! allt ordnar sig! Att längta är inte fel och du ska se att snart nog möter ni Benny på flygpatsen i Nice! KRAMAR mamma/mormor<3

    SvaraRadera