söndag 19 oktober 2014

Söndag...

Vi är på budeia idag. Laila behövde lite hjälp med barnen och Elsa blev hur glad som helst över att få åka hit. Så barnen leker, Elin sov länge i vagnen så jag kunde i lugn och ro ta en fika. Efter en stund kom också några kompisar förbi och vi fick en mysig pratstund. Veckan började tungt och har sen fortsatt i ett högt tempo. Jobb, sjuka barn och olika aktiviteter på kvällarna. Har tänkt mycket på livet, hur skört det är och hur lycklig man ska vara för allt man har... Man måste verkligen bli bättre på att stanna upp ibland och inte hela tiden se framåt, utan också vara mer i nuet. Barnen leker runt mig, en riktig liten tjejliga och jag blir alldeles varm i kroppen!

2 kommentarer:

  1. Fine jentene, og tuuusen takk for all hjelp:) Kram Laila

    SvaraRadera
  2. Ja Agnes, du har så rätt…ofta lever man bakåt eller också framåt men det är här och nu som gäller. Jag räknar dagarna tills vi ses och jag får krama mina underbara tjejer! Gissa om jag ska vara DÄR! KRAM mamma/mormor <3

    SvaraRadera