fredag 31 oktober 2014

Halloween!


Happy halloween!!! Ikväll har vi både haft häxor, skelett, pirater och prinsessor i huset, alla frågar dom samma sak : Bus eller godis??? Som tur var hade vi inhandlat godis så jag hoppas vi slipper buset. Elsa ville såklart också klä ut sig och få godis så hon och pappa målade sig och tog en tur runt och efter en stund kom hon hem med en väska full med godis. Dessutom fick hon busa lite hos några som inte varit förberedda, en handfull ris kastades in genom dörröppningen. Det är faktiskt första gången vi firar halloween. Själv har jag ingen tradition så som denna, det har ju kommit på senare år. För mig har det mer handlat om att gå till gravarna och tända ljus och tänka på dom som inte längre finns hos oss. Och det gör jag såklart fortfarande och idag tog jag en promenad på kyrkogården samtidigt som snön dalade ned, det var nästan som hela himlen var full med vita änglar, det var vackert. Jag inser dock att jag nog också måste ta till mig den mer amerikanska traditionen också, barnen älskar ju det...


2 kommentarer:

  1. Tänkte på Elsa Dolly igår….hoppas att jag om några år få höra henne säga utanför vår dörr "Bus eller godis"! pusspuss mamma
    p.s önskar det var snö här också!

    SvaraRadera
  2. po.lekstrom@live.se2 november 2014 kl. 14:02

    Hej på er alla barn o barnbarn. Farfar mår lite bättre men det saknas en en del för att kunna gå. Nu är ju fotbollen över för den här gången, kan var skönt att då få koppla av lite. Vi hörs ! GB Po

    SvaraRadera