måndag 20 oktober 2014

Go kväll!


Ligger i soffan och fryser trots kofta och filt. Det börjar verkligen bli kallt ute och elementen hinner inte riktigt med. Ögoninflamationen som barnen haft i omgångar verkar nu även kommit till mig, det kliar och rinner i ögonen, bara att börja behandla antar jag... Tittade nyss på Bennys match som gick på TV och det var inte så upplyftande, TIL förlorade igen efter ett uselt försvarspel. Nåväl, två matcher återstår och jag hoppas innerligt att dom lyckas ta sig upp i tippelligaen igen. Snart börjar det en film på TV men jag borde verkligen gå och lägga mig, ja det borde jag verligen, Natta!

2 kommentarer:

  1. Stackars du…ögoninflammation..det måste verkligen smitta! jag har också drabbats av det men nu är det på tillbakagång hoppas jag. Synd på förlusten, men de kommer klara det! Jag säger som mamma! Det känner jag på mina bröst!! Pusspuss och sov så gott! mamma

    SvaraRadera
  2. glömde säga att pappa hälsar också med kramar!

    SvaraRadera