söndag 10 augusti 2014

Vilken tjejhelg!!!

Vi har haft en sån härlig helg, jag och mina brudar! På fredagen kom mina fina vänner Anna och Caroline på besök. Mycket skratt, underbara samtal, goda middagar, Anna till lika min frisör har gjort oss alla fina i håret. En underbar vandring upp på fjället, där någon ville lägga sig och dö (Anna), en rolig utekväll med SJUKT mycket mat och en del alkoholhaltiga drycker, en fin tur ut till Budeia och match på Alfheim som slutade i total kross, tre pinnar och vinst med 5-1. Inte konstigt att jag inte hunnit blogga!  Nu sitter vi lite trötta i soffan och njuter av den sista kvällen, som tur är ses vi snart igen! Love you!!!


2 kommentarer:

  1. Vilka snygga tjejer! Verkar som en lyckad helg l och grattis även till TIL! kramar mamma

    SvaraRadera
  2. Underbart!! :-) Nu var det faktiskt huuur länge sen som helst jag fick träffa dig, blir lite avundsjuk på Caroline faktiskt ;-) Men härligt att ni fick en sån mysig helg! Stora kramar! :-) /Helen

    SvaraRadera