lördag 2 augusti 2014

Överraskad och lycklig!!!


Vi firar 15 år idag, jag och min fina Benny. Tänk vad åren går! Och fortfarande är jag lika kär och så lycklig över att få vara tillsammans med dig! Och igår fick jag mig en riktig överraskning! Vackra rosor, övernattning i en underbar suite på Ishavshotellet, champagne, middag på favorit restaurangen RÅ, bubbelbad med utsikt över ett vackert Tromsø och en vacker klocka! Kvällen/natten kunde inte ha varit bättre!!! Du är den bästa jag vet och jag älskar dig av hela mitt hjärta!!!2 kommentarer:

  1. Vad kan vara underbarare än att bli överraskad och uppvaktad av sin käresta! Det verkar som om alla ingredienser fanns med (även tändstickor hoppas jag!!!) och det är bara att önska all lycka också fortsättningsvis! Gratulationskramar från mamma och pappa

    SvaraRadera
  2. Älskar Rå Sushi!! :)

    SvaraRadera