måndag 18 augusti 2014

En minut i stillhet...


Elin sover, Elsa är på dagis och Benny har matchförberedelser.... Solen tittar in genom fönstret och det är helt tyst och stilla. Jag behöver fler sånna här stunder känner jag, behöver få mer egentid att fylla på med ny kraft och energi.... Men när? Kanske det kan bli tillfälle när jag åker hem till Stockholm. Sen får jag nog bli lite bättre på att ta mig egentid... Skönt är det i alla fall när man väl få stanna upp ett slag!

1 kommentar:

  1. Det är inte lätt att få till det när man har två små sötnosar, även om en av dem är på dagis. Men nog så viktigt och där kan väl också Benny ställa upp när det fungerar. För får man inte själv fylla på är det inte lätt att kunna ge….du måste prioritera dig själv oftare min fina dotter! mammakramar

    SvaraRadera