måndag 14 juli 2014

Vilken mysig helg!

Sååå mysigt att få några dagar tillsammans!

Har precis stängt in mig in mitt gamla flickrum för att få några minuter för mig själv... I ärlighetens namn är jag helt slut och det känns som om jag inte sovit på en vecka. Dagarna här hemma är som vanligt underbara men också intensiva och med två barn får man nästan aldrig en stund för sig själv. Visst får jag mycket hjälp, men ofta är det någon som tar Elin när jag måste hjälpa Elsa eller tvärtom. Helgen blev i alla fall extra härlig eftersom Benny kom hem på fredagen och stannade sedan hela helgen. Vi var både ute på fina Skogsö, hos farmor och Roffe, och sen hemma hos farfar och Gun-Britt. Även Bennys syster Nina med familj är här och det är verkligen inte så ofta vi ses allihopa. Bad och sol, goda middagar, Elsa och kusinen Lukas lekte och busade. Nu har vi en dryg vecka kvar och känner jag mig själv rätt så kommer den fyllas med olika aktiviteter, hoppas bara jag får någon minut över till att blogga lite igen.....

Hos farmor får man köra traktorn! 
Liiite kallt, men skönt!
Mys med bästa farmor och Lukas
Mina fina...
Spännande att bada med flytväst!
Härligt att mysa på bryggan 
Hos farfar och mera bad i den härliga poolen (även varmt nog för att få pappa att bada...)
Trötta efter timmar av bad och lek. Då är det skönt att få mysa lite i soffan
Dom bästa i världen!!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar